Page 4 of 15 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 143
  1. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #31
    Default
    I hear you on that, I wish I had that old animation of the stick figure banging his head against the keyboard! Too funny.
    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #32
    Default
    Search is not available for selection, used to be in the top menu bar. It used to take you to an option called Advanced Search, specify search attributes and find the information you are looking for a lot faster. None of the links in the thread tool bar work (Thread tools, Search this Thread, etc.
    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #33
    The Bob Ross of MBN Bullnerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cream Ridge ,NJ
    Posts
    9,042
    Default
    OK, Ninja try this.

    Click the button you want, then move curser into open area and click again. Then go back and click the button.

    Oh and you should be on the main forum page, wont work from a thread.

    I am still using the default mode and everything works.

    However theyre are still some quirks.

    Like viewing a members stats page.Still have to find the name inn small text, large wont work.

    Heres what im using,

    Last edited by Bullnerd; 01-18-2014 at 06:28 PM.
    "Speed is time-time is speed"-Dennis Hopper

    Quote Originally Posted by TALON View Post
    did you use a special bigfoot camera or something ,you know all blurry could be a tree stump kinda thing .
    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #34
    Default
    Hey Bullnerd,

    Using the Default UI does work with the method you mentioned above. It looks like the focus policy of the mouse is not right.....but it does at least work and I can use the advanced search capability. The links on the main page work (Fusion64 UI), but the advanced search is no where to be found.
    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #35
    Keeper of the Asylum K-fab's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Scottsdale, AZ. 10.9 miles from the trailheads
    Posts
    10,441
    Default
    Switch back to the Lustrous Fluid view. Looks like my guy's getting things in order.
    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #36
    The Bob Ross of MBN Bullnerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cream Ridge ,NJ
    Posts
    9,042
    Default
    Yeah, focus policy, thats it !
    "Speed is time-time is speed"-Dennis Hopper

    Quote Originally Posted by TALON View Post
    did you use a special bigfoot camera or something ,you know all blurry could be a tree stump kinda thing .
    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #37
    Keeper of the Asylum K-fab's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Scottsdale, AZ. 10.9 miles from the trailheads
    Posts
    10,441
    Default
    Pix in signatures not showing up - Yoshi is a perfect example

    Search and Quick Links not working in forums and sub forums

    Attached pix not showing up for some.

    Drop down menu not showing up when you click on member name
    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #38
    Senior Member mmobley's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Jefferson, Iowa
    Posts
    435
    Default
    Hi K Fab. Hey I have that build thread going "Time to man up..." and a friend that has been following said none of my pics show up starting on page 23. I suppose I should open a photobucket account. It would be a shame to think all of this documentation might be for nothing. Anyway, just wanted to make you aware of it. Thanks for all you do for the site.
    Mitch
    "You gotta keep on keepin' on"
    Joe Dirt
    Reply With Quote
     

  9. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #39
    Keeper of the Asylum K-fab's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Scottsdale, AZ. 10.9 miles from the trailheads
    Posts
    10,441
    Default
    thread tools not working in threads
    Reply With Quote
     

  10. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #40
    Default
    Kfab, lately when trying to post a comment on someone's thread it takes three or four tries to get it to go through wether on my iPhone, iPad or my pc.
    Reply With Quote
     

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •