Results 1 to 3 of 3
  1. Collapse Details
    Posting YouTube Videos on MBN
    #1
    Keeper of the Asylum K-fab's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Scottsdale, AZ. 10.9 miles from the trailheads
    Posts
    10,277
    Arrow
    The second installment this morning on how to do stuff here.

    It seems that when I try to watch some of the YouTube videos posted here on MBN, I end up with a blank screen and a browser bar full of garbage.

    Anyone else have this issue? Is is a MacBook problem? Dunno.

    So I sat here and experimented and think I may have found a fix.

    Take a look at rgvkid's Trophy Kart post. Notice how it's all screwed up and and the text is below the regular window?

    I think I've figured out the issue with it.

    For some reason when you link from YouTube, it wants to use https in stead of http

    Don't have a clue why...

    Now I've found that if I post just post the original location and then go back and remove the https (which it automatically posts for some reason), I get a working video that plays and doesn't take me to some funky long winded window or screw up the frame in the post.

    See -

    TrophyKart RS 450 Barstow Road Jump follow us on instagram @theg4ride - YouTube

    What's interesting is that all I posted was YouTube (snipping the rest out so you can see the syntax.

    So next time you post up a video off of YouTube, try snipping everything prior to www and just place it in your text. Seems that vBulletin goes ahead and does the url link stuff.
    Last edited by K-fab; 04-20-2014 at 08:58 PM.
    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    Re: Posting YouTube Videos on MBN
    #2
    Millenium Member rgvkid's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Los Angeles
    Posts
    2,119
    Default
    Thanks for the heads up!
    I stopped using the share link because it only shows the link back to youtube site.
    But if I copied the link from the address bar, it will post it along with the viewer as seen above.

    I'll try your trick next time if I have the problem your talking about. But I have yet to deal with that problem on my end from Windows Desktop.
    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    Re: Posting YouTube Videos on MBN
    #3
    Keeper of the Asylum K-fab's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Scottsdale, AZ. 10.9 miles from the trailheads
    Posts
    10,277
    Default
    I'm finding that if I just use everything from www on, and don't use the link button or anything else and paste it, the video comes up and works fine. No http or https

    I just edited one and this is what I put in the post (w/o the spaces)

    w w w . you tube. com/ watch ?v=vkbkVI5Ki-E&feature= youth . be

    It will go ahead and do all the link stuff from there. Here's how it posts it once you hit submit (once again, w/o the spaces)

    [url ] https: // w w w .you tube. com /watch?v=vkbkVI5Ki-E&feature=youtu.be [/ url]

    Don't know if it's a vBulletin thing or what, but it does seem to work.

    Weird computer crap.
    Reply With Quote
     

Similar Threads

  1. Uploading youtube videos
    By Lug-Nuts in forum How To Do It
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2013, 10:54 PM
  2. Videos of My Mini Lite from the outside
    By TutTech in forum Show off your toys in here!
    Replies: 12
    Last Post: 03-08-2012, 10:23 AM
  3. Fl583 videos
    By Hoss in forum Honda's Pilot & Odyssey
    Replies: 19
    Last Post: 01-22-2012, 06:11 PM
  4. Videos of Midi Buggy. New Glamis vid/pics
    By TutTech in forum Show off your toys in here!
    Replies: 14
    Last Post: 01-31-2011, 06:43 PM
  5. Racing videos
    By ProtoDie in forum MiniBuggy.net Lounge!
    Replies: 10
    Last Post: 07-11-2008, 07:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •