Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 131
  1. Collapse Details
    Site Bug Reporting thread
    #1
    Default
    Thread for all site bugs

    Thread for reporting site bugs. For ease of tracking please post and add found bugs, I will then add them to this list and delete the additional post. Format does not matter, I will check this post daily and reformat as needed to match the below style.


    Known bugs:

    • Red = Active
    • Green = Resolved

    • Video embed
      • Issue: YouTube, google Video, Yahoo Video and various phpBB bbcode tags do not function in vB.
      • Resolution: Added a new video embed feature that is automagic. Simply paste the url into a post and the site will auto embed. No bbcode tags required.
        • There is still an issue with the old tags causing the new embed function to fail. [youtube.]some link[/youtube.] Causes the embeded video to show up as blank space. Simply editing the post and removing the tags resolves the problem. Still working on a proper fix.
        • Embed modification causes RSS feeds to fail parsing the first time. The second attempt of the parse works fine. Still trouble shooting the issue.

    • Quick reply smilies
      • issue: There is no smilies button for the quick reply editor.
      • Resolution: Resolved - See the new editor


    • Quick Search drop down
      • Issue: Search NAVBAR drop down opens, then closes before a user can input a search query. Issue is linked to the rotating affiliates banner in the footer. As the script rotates from an image to text ad, the search drop down popup loses focus and closes.
      • Resolution: Do not use mixed text and image rotating ads. Reworking the affiliates banners and links. All affiliates will be relocated to a custom affiliates page.
    Last edited by amergin; 06-16-2008 at 04:20 PM.
    Currently on a two year walkabout
    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #2
    Senior Member yummi's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Mesa, AZ - Home of the elusive "SnowBird"
    Posts
    576
    Default
    Hi Amergin,

    I tried to create and upload an “album” under my user profile. It sounds like a pretty neat deal so folks could have a grouping of photos of their car for others to reference. I uploaded a test photo and all that is returned is a box with the red “x.” Looking at the properties, it appears it may be an issue on the file name? I don’t know. Don’t know if it is functioning feature or a planed later upgrade.

    Thanks again for your site. Nice little part of the web.

    And, for your efforts, allow me to contribute to the squirrel collection.
    I like things that move. Pretty much limits me to cars and strippers.
    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #3
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    thousand oaks
    Posts
    51
    Default
    not sure if this is the right place to post. but i was wondering why the site will not let me post a new thread in for sale section? help!
    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #4
    Super Moderator TutTech's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Riverside, CA.
    Posts
    2,928
    Default
    You have to have a certain amount of posts before you can place adds for sale or be here a certain amount of time.
    This keeps spammers and people just trying to abuse the site from doing so.



    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #5
    Vendor yoshi's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Broken Arrow Oklahoma
    Posts
    7,254
    Default
    Quote Originally Posted by TutTech View Post
    You have to have a certain amount of posts before you can place adds for sale or be here a certain amount of time.
    This keeps spammers and people just trying to abuse the site from doing so.

    Do I have enough post, and been around long enough to post in the for sale section
    www.SinisterSandSports.com ............................................918-521-3736
    .................Yes, i'm on facebook clicky clicky.................
    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #6
    Admin Gene's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Soyo, Angola Africa
    Posts
    6,726
    Default
    No, Yoshi, you've exceeded some other imagineary, hard to explain limiting factor.

    Memory fades on this subject but once it was 20 posts and then I think we reset to zero and decided to police for spammers. for whatever reason it seems some can post in that section and others can't, even when they exceed 20 posts.

    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #7
    Super Moderator TutTech's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Riverside, CA.
    Posts
    2,928
    Default
    Quote Originally Posted by yoshi View Post
    Do I have enough post, and been around long enough to post in the for sale section

    I don't make the rules I just inforce them...


    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #8
    Intense Moderator Rat4020's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Cold Spring MN ...Dunz season's ust around the corner
    Posts
    3,782
    Default
    Quote Originally Posted by TutTech View Post
    I don't make the rules I just inforce them...
    Clint is that you ? ( That is the inforcer)
    Reply With Quote
     

  9. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #9
    Default
    Quote Originally Posted by amergin View Post
    [*]
    Issue: YouTube, google Video, Yahoo Video and various phpBB bbcode tags do not function in vB.
    [*]
    Resolution: Added a new video embed feature that is automagic. Simply paste the url into a post and the site will auto embed. No bbcode tags required.
    [LIST][*]
    There is still an issue with the old tags causing the new embed function to fail. [youtube.]some link[/youtube.] Causes the embeded video to show up as blank space. Simply editing the post and removing the tags resolves the problem. Still working on a proper fix.
    Run a SQL statement directly in the database (likely MySQL) to remove the old tags.

    Start by finding them to make sure your where clause is correct.

    SELECT * from [table name for posts] where [column name] like '%[youtube]%';

    Then run an update with a replace in it for [youtube.] and another for [/youtube.].
    Reply With Quote
     

  10. Collapse Details
    Re: Site Bug Reporting thread
    #10
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Bass Strait, Australia
    Posts
    24
    Default
    Hi Amergin,

    Iam unable to read any threads in the "Toolroom/Shop talk" section of the forum? There is indication that I may post new threads / replies / etc.. although no threads are listed. It will permit me to add a new thread although I cant read the older ones.. Any suggestions appreciated..

    BnM.
    Reply With Quote
     

Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •